27.1.13

Άγριος τσακωμός σε πολιτικό γραφείο βουλευτή...

Το έλα να δεις έγινε σε πολιτικό γραφείο Αχαιού βουλευτή, συνεργάτες του οποίου, τσακώθηκαν και ζήτησαν την μοιρασιά των χρημάτων που παίρνει τρίτο πρόσωπο, ως αμοιβή για τις... παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Όλα άρχισαν όταν δυο συνεργάτες του βουλευτή που έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή και όχι μόνο προβολή του, ανακάλυψαν πως γνωστή πατρινή, πρώην νομαρχιακή Σύμβουλος και με ιδιαίτερη τάση στις στιλιστικές εκκεντρικότητες, αμείβεται με το ποσό των 3000 μηνιαίος, καθώς ο βουλευτής την έχει «περάσει» ως πανεπιστημιακή Σύμβουλο.

Οι δυο άντρες συνεργάτες και συνάδελφοι ως προς την επαγγελματική τους ιδιότητα, όταν έμαθαν το ποσό που τσεπώνει η συνεργάτης, βγήκαν από τα ρούχα τους και έθεσαν θέμα ευθέως στον πολιτικό τα 1500 από τα 3000 ευρώ που παίρνει η πανεπιστημιακή Σύμβουλος, να τα μοιράζονται αυτοί.
Μάλιστα οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν περιείχαν και αναφορές στο ότι «δεν μπορεί να πεινάμε και η κυρία να μην κάνει τίποτα και να εισπράττει τα ευρώπουλα».

Γκρίνια γενικώς
Η ιστορία έχει και ουρά καθώς ο Αχαιός βουλευτής που δεν φημίζεται για τις ικανότητές τους στη γραφή και το λόγο (η σκέψη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο), ζήτησε από την πανεπιστημιακή σύμβουλό του να του γράψει την ομιλία του στη βουλή για το φορολογικό, για να εισπράξει την απάντηση «μα εγώ δεν ξέρω από αυτά»!!!
Τελικά η ομιλία γράφτηκε από τον έναν εκ των δυο αντρών συνεργατών του βουλευτή, ενώ η πανεπιστημιακή σύμβουλος που δεν ξέρει να γράφει ομιλίες για το φορολογικό παίρνει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: