17.1.13

«Υπάρχουν ενδείξεις», λέει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων...


Την ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης και των τεσσάρων εγκαλούμενων προσώπων (Γ. Παπακωνσταντίνου, Ε. Βενιζέλου, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου) ζήτησε στην τοποθέτησή του ο κ. Πάνος Καμμένος εξηγώντας ότι υπάρχουν ενδείξεις που δημιουργούν ισχυρά ερωτήματα.
Σημείωσε πως:...
«το ισχυρό μπλοκ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να πείσει το Σώμα ότι δεν πρέπει να εξετάσει η επιτροπή περαιτέρω την ενδεχόμενη ποινική ευθύνη όλων των εμπλεκομένων» αν και όπως τόνισε υπάρχουν στελέχη τόσο από την ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ που μίλησαν για ευθύνες του κ. Παπανδρέου.

Επισήμανε πως η ουσία είναι «ότι χάθηκαν έσοδα για το Κράτος» ενώ υποστήριξε ότι: «Την ίδια ημέρα που ο κ. Διώτης ανοίγει το usb την ίδια ημέρα βρίσκεται με τον Βενιζέλο και Παπανδρέου για να μιλήσει για την φοροδιαφυγή και μας λένε ότι δεν μίλησαν για την λίστα Λαγκάνρτ. Για όνομα του Θεού».

Ανέφερε πως «έχουμε το υπόμνημα του κ. Παπαδήμου που μας λέει ότι ουδέποτε ενημερώθηκε αρμοδίως. Τότε ή θα πρέπει να παραπεμφθεί ο Παπαδήμος γιατί λέει ψέματα ή ο Παπανδρέου γιατί δεν τον ενημέρωσε. Η επιτροπή αυτά πρέπει να τα ερευνήσει. Υπηρξαν συναντήσεις Λαγκάντ – Παπαδήμου και σχετικές δηλώσεις. Δηλαδή του το απέκρυψε και ο Παπανδρέου και η Λαγκάνρτ;»

Αίσθηση επίσης προκάλεσαν οι αναφορές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ιταλικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει «λογαριασμός του διπλωματικού συμβούλου του σημερινού πρωθυπουργού. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο κ. Παπασταύρου έχει σχέση με τον λογαριασμό που ο κ. Στασινόπουλος εμπλέκει με την μητέρα του πρωην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Ε λοιπόν αυτά τα ερωτήματα πρέπει να μείνουν αναπάντητα;»...
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: