3.1.13

Επανεμφάνιση του Παντελή Καψή με αποκάλυψη...


Την εμφάνισή του έκανε ο Παντελής Καψής μετά από αρκετό καιρό με ένα άρθρο του στο "Έθνος" την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος προχωράει και σε μία αποκάλυψη για τη λίστα Λαγκάρντ. Διαβάστε το...

άρθρο του.

"Οπερ έδει δείξαι, λοιπόν; Οχι ακριβώς. Γιατί είναι φανερό ότι στην υπόθεση υπάρχει άλλος ένας παίκτης που είχε αντίγραφο …ή το πρωτότυπο;… της λίστας και έχει και προσωπική ή πολιτική ατζέντα. Είναι αυτός που σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στη δημοσιογραφική πιάτσα την προσέφερε σε δημοσιογράφους και τελικά τη διέρρευσε. Γιατί το έκανε; Λογικά αυτός δεν μπορεί να είναι ο κ. Βενιζέλος. Πρώτον, γιατί πολιτικά έκανε ένα μεγάλο δώρο στα αντίπαλα κόμματα. Δεύτερον, γιατί...αν κάποιος στο ΣΔΟΕ είχε κρατήσει αντίγραφο …όπως και μάλλον έγινε… θα φαινόταν αμέσως ότι αυτός είχε κάνει τη λαθροχειρία.

Μένει λοιπόν κάποιο στέλεχος στο ΣΔΟΕ, το οποίο θα έκανε την αλλοίωση κάποια στιγμή μέσα στο 2011. Σε αυτή την περίπτωση το κίνητρο δεν μπορεί παρά να ήταν πολιτικό και μόνο.

Μοιάζει σατανικό; Μάλλον. Ωστόσο ξέρουμε με τη λίστα τι πολιτικά παιχνίδια παίχτηκαν κυρίως σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου. Και το μόνο που μπορεί να μας διαφωτίσει πραγματικά είναι μια αστυνομική έρευνα σε βάθος. Τίποτα λιγότερο!"



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: