5.1.13

Μαθήτρια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο...

Κάτι υπήρχε στα ποτά τους: Μαθήτρια στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι κοίμισε τους γονείς της για να μπορεί να σερφάρει ανενόχλητη στο Διαδίκτυο μαζί με έναν φίλο της.

Σύμφωνα με... την αστυνομία του Ρόκλιν, μιας πόλης κοντά στο Σακραμέντο, οι γονείς της έφηβης μαθήτριας δεν της επέτρεπαν να συνδέεται μετά τις δέκα το βράδυ.

«Η κορούλα τους δεν το έβρισκε καλή ιδέα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ABCNews.com.

Στις 28 Δεκεμβρίου, η μαθήτρια και ένας φίλος της αγόρασαν μιλκσέικ για τους γονείς της και έριξαν μέσα υπνωτικά χάπια που είχε προμηθευτεί ο φίλος με συνταγή. «Οι γονείς ήπιαν μόνο λίγο επειδή τα μιλκσέικ είχαν περίεργη γεύση και ένιωθαν κάτι να τρίβεται στα δόντια τους» είπε ο αστυνομικός.

Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, μπόρεσαν να σερφάρουν ανενόχλητοι μέχρι τη 1 το βράδυ, οπότε οι γονείς ξύπνησαν με πονοκέφαλο. Συνέχισαν όμως να αισθάνονται υπνηλία και σύντομα ξαναέπεσαν για ύπνο.

Το επόμενο πρωί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν είχε πάει καλά. Πήγαν λοιπόν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αγόρασαν τεστ ναρκωτικών.
«Συνήθως οι γονείς αγοράζουν τα τεστ για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Αυτή τη φορά όμως οι γονείς τα χρησιμοποίησαν στον εαυτό τους» ανέφερε η αστυνομία.
Όταν τα τεστ βγήκαν θετικά, οι γονείς κατέδωσαν το καμάρι τους.
Οι δύο μαθητές κατηγορούνται τώρα για συνωμοσία και εσκεμμένη ανάμειξη φαρμακευτικών προϊόντων σε τρόφιμα.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: