21.1.13

Νέα δικογραφία στη Βουλή κατά Παπακωνσταντίνου...

Δικογραφία κατά του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου διαβίβασε ο Άρειος Πάγος στην Βουλή, με καταγγελίες που αφορούν τους χειρισμούς του κατά την περίοδο που βρισκόταν στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, όπως ...
αναφέρει το protothema.gr η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι γιατροί από το Ηράκλειο, Εμμανουήλ και Θεμιστοκλής Κουτεντάκης, ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Αφορμή στάθηκε η έγκριση του κ. Παπακωνσταντίνου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ώστε να ξεκινήσουν τα Έργα Υποδομής του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηράκλειου, σε καταπατημένη, όπως καταγγέλλουν στη μήνυσή τους οι δύο γιατροί, έκταση που επήλθε στην κατοχή του συνεταιρισμού.

Η μηνυτήρια αναφορά επισημαίνει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου αν και είχε ενημερωθεί με σχετικές επιστολές για σοβαρότατες κατ΄ εξακολούθηση κακουργηματικές πράξεις και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηράκλειου εις βάρος του Ελληνικού Δημόσιου και εις βάρος της περιούσιας των μηνυτών, παρ΄ολα αυτά υπέγραψε στις 17-2-2012 την απόφαση έγκρισης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: