18.1.13

«Πηγαίνετε εσείς γιατί εγώ θα τσακωθώ» ...

Επί πολύ ώρα, το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη (μέχρι να αποφασίσουν για τα ψηφοδέλτια) έγινε τόπος διαβουλεύσεων καθώς διαδοχικά μπήκαν σε αυτό ο... πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι των κομμάτων. Μάλιστα, ο κ. καμμένος βγαίνοντας έστειλε μέσα τους κυρίους Νότη Μαριά και Βασίλη καπερνάρο λέγοντάς τους, «πηγαίνετε εσείς γιατί εγώ θα τσακωθώ».

Ακολούθησαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης με τον γραμματέα της κοινβουλευτιής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και μετά ο Δημήτρης Παπαδημούλης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πληφορορίες από το ΠΑΣΟΚ ανέφεραν ότι ο κ. Βενιζέλος διαμήνυσε στον κ. Μεϊμαράκη ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμη και να αλλάξουν τα ψηφοδέλτια.

Τελικά, μετά από τις διαπραγματεύσεις κλήθηκε η Ολομέλεια να αποφασίσει δι' εγέρσεως. Αποφασίστηκε να παραμείνουν τα ψηφοδέλτια ως έχουν δηλαδή κάτω από κάθε πρόσωπο να υπάρχoυν οι προτάσεις των κομμάτων και να μη γίνει δεκτή η πρόταση της αντιπολίτευσης για ψηφοδέλτια όπου κάτω από κάθε πρόσωπο θα υπήρχαν όλες οι κατηγορίες, ανεξαρτήτως του κόμματος που κάνει την πρόταση.

πηγη iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: