5.1.13

Αναβαθμίζει Γάκη ο Γκιουλέκας...


Στέλεχος της δημοτικής παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» επισημαίνει ότι ο Κ.Γκιουλέκας έχει πάρει πολύ ζεστά τις επόμενες δημοτικές εκλογές

Αναβαθμισμένο ρόλο αναλαμβάνει ο Βασίλης Γάκης στη δημοτική παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας για την...
Θεσσαλονίκη», με απόφαση του επικεφαλής της Κώστα Γκιουλέκα. Ο Βασίλης Γάκης αναλαμβάνει ό,τι αφορά στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού και παράλληλα παίρνει τα θέματα των δημοτικών ΜΜΕ (δημοτική τηλεόραση TV100 και δημοτικό ραδιόφωνο FM100) αλλά και πολλά θέματα κοινωνικής πολιτικής που σχετίζονται με την τρίτη ηλικία και τα ΚΑΠΗ.

Όπως τονίζει στέλεχος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, οι σχέσεις του Κώστα Γκιουλέκα με τον Βασίλη Γάκη είναι σε άριστο επίπεδο.

Το ίδιο στέλεχος επισημαίνει ότι ο Κώστας Γκιουλέκας φαίνεται να έχει πάρει πολύ ζεστά τις επόμενες δημοτικές εκλογές αφού πέρα από τους αυξημένους τόνους που χρησιμοποιεί στην αντιπολίτευσή του κατά του Γιάννη Μπουτάρη, σχεδιάζει περαιτέρω αλλαγές και αναβάθμιση ρόλων σε βασικά στελέχη και μέλη της δημοτικής παράταξής του.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: