4.1.13

Να επεκταθεί ο έλεγχος θέλει ο Χαρακόπουλος...

"Είναι  πολλά τα λεφτά για τα ετερόκλητα συμφέροντα απέναντί μου"...
Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με αφορμή τις ενισχύσεις που εισέπρατταν μέσω του ΕΛΓΑ οι αγροτικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ, δίνει σήμερα ο «Μικροπολιτικός» στα «ΝΕΑ».

Γράφει τα εξής:...


Η κόντρα έχει ξεσπάσει, για το γεγονός ότι ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης θεωρεί πως με τα πορίσματα που έχει στα χέρια του για την περίοδο 2007-2011 η υπόθεση έχει ξεκαθαριστεί, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος πιστεύει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα και ότι ο έλεγχος πρέπει να φτάσει μέχρι το 1994. Εξού και δεν μου κάνει εντύπωση που έλαβα από τον Μάξιμο επιστολή, η οποία περιέχει ουκ ολίγα καρφιά για τον πολιτικό του προϊστάμενο με αφορμή και προηγούμενες κόντρες τους.

«Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ για την καλλιέργεια μεταλλαγμένων στην Ελλάδα, η ένστασή μου στην επιμήκυνση της ζωής του φρέσκου γάλακτος, ο έλεγχος της διαχείρισης των επιχορηγήσεων στις αγροτικές οργανώσεις και η απόφαση για κατάργηση της παράλογης αυτής οικονομικής επιδότησης εν μέσω κρίσης, έχουν συνασπίσει ετερόκλητα συμφέροντα απέναντί μου. Είναι βλέπεις πολλά τα λεφτά», αναφέρει ο Χαρακόπουλος, ο οποίος επιμένει ότι ο έλεγχος στις οργανώσεις πρέπει να φτάσει μέχρι το 1994 ώστε να μην υπάρχουν ερωτηματικά και σκιές στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Καταλήγει μάλιστα πως όσοι σπεύδουν να προκαταλάβουν τις εισαγγελικές αποφάσεις, «δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον». Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: