4.1.13

Λήγει η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ...

Τελευταία ημέρα σήμερα για την απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ΟΑΕΕ , η οποία έληγε στις 31 Δεκεμβρίου και παρατάθηκε για λίγες ημέρες.

Η παράταση δόθηκε επειδή συνέπεσαν οι...
τελευταίες ημέρες απογραφής, με τις ημέρες των εορτών και ταυτόχρονα παρατηρήθηκε μεγάλος όγκος συναλλαγών στα πιστωτικά ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ, για υποχρεώσεις που έληγαν στις 31 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, μέχρι την Τετάρτη από τους 350.000 συνταξιούχους, δεν είχαν απογραφεί περίπου 45.000.

Η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα πιστωτικά ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ όπου τηρείται ο λογαριασμός των συνταξιούχων, ή για τις ειδικές περιπτώσεις που υπάγονται στις εξαιρέσεις στα κατά τόπους τμήματα του Οργανισμού.

Τόσο ο ΟΑΕΕ όσο και ο υπουργός Εργασίας έχουν ξεκαθαρίσει πως η 4η Ιανουαρίου είναι καταληκτική ημερομηνία και δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση. Για όσους δεν απογραφούν, ο Οργανισμός θα προχωρήσει σε αναστολή καταβολής της σύνταξης του Φεβρουαρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: