25.1.13

«Τους πέταξαν στο γκρεμό λες και ήταν σκυλιά»...

Συγκλονίζει η μητέρα που μιλά για το παιδί της που δίνει μάχη στην εντατική μετά το τροχαίο με τους αστυνομικούς...
«Το παιδί μου τώρα και το άλλο παιδί χαροπαλεύουν. Τους πέταξαν στο γκρεμό λες και ήταν σκυλιά. Και οι χειρότεροι εγκληματίες να ήταν δεν... άξιζαν αυτή την τύχη» αναφέρει η μητέρα του 19χρονου νεαρού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά τη μοιραία καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί της παλεύει για τη ζωή του στην εντατική. Όπως αναφέρει, ζήτησε να βρίσκεται υπό την επήρεια κατασταλτικών γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Γολγοθά που ανεβαίνει και τις δύσκολες ώρες έξω από την ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Και μίλησε σε εκπομπή του ράδιο Κρήτη οργισμένη για τις πληροφορίες που διαρρέουν αναφορικά με την υπόθεση. «Το παιδί μου παλεύει για τη ζωή του και εκείνοι έχουν το θράσος να λένε ότι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το μηχανάκι και ότι είχε κλέψει. Δίνει τη δική του μάχη και αυτοί λένε τέτοια πράγματα. Ας πάνε να πιάσουν τους εγκληματίες και όχι να τα βάζουν με 15χρονα και 18χρονα» συμπληρώνει.

  prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: