8.1.13

Συνεδριάζει η ΔΗΜΑΡ – «Κόντρα» με Βουδούρη...

Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, στον απόηχο των χθεσινών διαγραφών των Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, με το κόμμα να μετρά τις πρώτες απώλειες για τους χειρισμούς στη Λίστα Λαγκάρντ αλλά και...
για τη συνολικότερη στάση του κόμματος στην τρικομματική κυβέρνηση.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Βουδούρης ξεκαθάρισε ότι δεν ψηφίζει την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν θα «κατέβει» προς ψήφιση η πρόταση, αλλά θα στηθούν δύο κάλπες, μία για τον κ. Βενιζέλο και μία για τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη ότι «θέλει να περάσει πως εξυπηρετούμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν ξέρω σε ποια οργάνωση (της ΔΗΜΑΡ) είναι ο κ. Βουδούρης. Έφτασαν στη ΔΗΜΑΡ πολύ καθυστερημένοι και ο Οδυσσέας και ο Πάρις ήρθαν από τον τρωικό πόλεμο», είπε απαντώντας ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στις κατηγορίες του κ. Βουδούρη ότι το κόμμα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, αναρωτήθηκε «ποίες είναι αυτές οι μοίρες; Ό,τι έχουμε αποφασίσει το έχουμε αποφασίσει συλλογικά».

Ο κ. Ψαριανός δήλωσε ότι αν προκύψουν στοιχεία για τον κ. Βενιζέλο θα ψηφίσουν για την παραπομπή, καθώς θέση της ΔΗΜΑΡ είναι όλα στο φως. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «όπου πέσει φως και προκύψουν ενδείξεις και στοιχεία, θα ψηφίσουμε υπέρ όλων των ζητημάτων, των προσώπων και των διαδικασιών».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Παπακωνσταντίνου είπε «δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος να είναι τόσο ανόητος ώστε να βγάλει τα ονόματα τριών συγγενών του»...
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: