6.1.13

Όλοι στο ΝΑΟ για Πίνο, πολλά γκολ και ποδαρικό...

Θρύλε μου μας έλλειψες. Πέρασαν 18 ημέρες απο την τελευταία επίσημη αγωνιστική σου υποχρέωση. Αλλά πέρασε και ένας μήνας απο την τελευταία φορά, που... σε απολαύσαμε στο ΝΑΟ (4/12 απέναντι στην Άρσεναλ). Ήρθε η ώρα λοιπόν να σε δούμε ξανά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βέροια (19:30-live olympiacos24.gr/NS 1), στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο και είναι πανέτοιμος να κάνει ποδαρικό στο 2012+1 με νίκη, θέαμα και πολλά γκολ.

Ο λαός του Θρύλου περίμενε με ανυπομονησία το ματς, αφού έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, απο την τελευταία φορά, που φώναξε για την αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα σήμερα (6/1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" υπάρχει και ένας ακόμα μεγάλος λόγος, που πρέπει όλοι να είμαστε εκεί.

Θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο Κολομβιανός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, αφού έφτασαν χθες και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση του δελτίου του. Ο 25χρονος άσος, που αποτελεί και την μοναδική μεταγραφή των "ερυθρολεύκων" στο παζάρι του Ιανουαρίου, προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα, έχοντας δείξει τις πλούσιες αρετές του.

Τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και μπροστά στο κοινό του Θρύλου, που ήταν κάτι το οποίο και ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ.

Αγωνιστικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει στην διάθεσή του, τους Τζαμέλ Αμπντούν, Αριέλ Ιμπαγάσα, Νταβίδ Φουστέρ, Δημήτρη Σιόβα, ενώ φυσικά δεν είναι έτοιμος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος πάντως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2 με τον Κάρολ στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέβα. Ο Μανιάτης με έναν εκ των Γκρέκο και Μοδέστο θα παίξουν στον άξονα, στα άκρα οι Μασάντο και Φετφατζίδη και μπροστά οι Τζιμπούρ-Μήτρογλου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: