29.1.13

Συγχωροχάρτι… στον Πίνο...


Ο Πίνο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Καβάλα, με τον Αντώνη Νικοπολίδη -εμμέσως πλην σαφώς- να του δίνει συγχωροχάρτι για ό,τι έγινε στην Κομοτηνή. Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την...
Καβάλα συμπεριέλαβε τον Πίνο ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά την απολογία του για ό,τι έγινε πριν το ματς με τον Πανθρακικό.

Ο προπονητής των ...ερυθρολεύκων με την απόφαση αυτή δείχνει ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα που φάνηκε να ανοίγει με τον Κολομβιανό λόγω του πειθαρχικού παράπτωματος που υπέπεσε.

Εκτός έμεινε ο Χοσέ Χολέβας ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και αποφασίσθηκε να προφυλαχθεί, όπως απόντες θα είναι και οι τραυματίες Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Ακόμα, εκτός είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και ο Μανιάτης για λόγους ξεκούρασης.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι αποστολή, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιη και η συμμετοχή του στην 18άδα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά την αποθεραπεία του από τον σοβαρότατο τραυματισμό του.

Την αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στην Καβάλα απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη...\
 http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: