10.1.13

Το «αντίπαλο δέος» της Ζωής Κωνσταντοπούλου...


Λέγεται Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, είναι βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και διεκδικεί να γίνει το «γαλάζιο» αντίπαλο δέος της …Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Αυτό τουλάχιστον επιχείρησε στη Βουλή ως αντιλέγουσα κατά τη συζήτηση επί της...
ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί κατάργησης και συγχώνευσης φορέων του Δημοσίου.

Η γεννηθείσα στη Νέα Υόρκη και με οικονομικές και νομικές σπουδές σε αμερικανικά πανεπιστήμια, κυρία Ασημακοπούλου, είπε διάφορα.

Με ελαφρώς αμερικάνικο αξάν, ορισμένες φορές, η βουλευτής της ΝΔ άσκησε κριτική στην «αντιπολίτευση Αλέξης Τσίπρας style», όπως την χαρακτήρισε.

«Η ένσταση αντισυνταγματικότητας είναι προσχηματική, έχουμε έναν εργασιομανή πρωθυπουργό, το καράβι πάει καλά, ο κόσμος παίρνει ανάσα, δεν υπάρχει η απελπισία και η κατάθλιψη κι ο κόσμος χαίρεται που τρία κόμματα στηρίζουν την κυβέρνηση», είπε με περισσή σιγουριά η κυρία Ασημακοπούλου επιβεβαιώνοντας τους φόβους εκείνων που επιμένουν ότι κάποιοι πολιτικοί ζουν στον δικό τους κόσμο».
Σύμφωνα, μάλιστα, με τον «Βηματοδότη», επιτέθηκε και στην κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκαλώντας την... «μαζορέτα της Βουλής»...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: