27.1.13

Καιρού επιτρέποντος...

Με... 24ωρη καθυστέρηση θα γίνει (αν γίνει) η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που... επικρατούσαν το Σάββατο στην Θράκη, δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί ο αγώνας, αφού ο Απόστολος Αμπάρκιολης έκρινε πως δεν μπορούσε να γίνει ομαλά το ματς και οι παίκτες θα έμπαιναν σε κίνδυνο να τραυματιστούν.

Ετσι, λοιπόν, αν το επιτρέψει ο χιονιάς που πλήττει την περιοχή, θα γίνει το παιχνίδι στις 17:15 (live chat στο woop.gr), αλλιώς θα οριστεί νέα ημερομηνία κατόπιν συνεννόησης των δυο ομάδων και της Superleague.

Πρόκειται για ένα σενάριο που δεν μπορεί να αποκλειστεί, όμως περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν το απόγευμα, όταν θα ελεγθεί εκ νέου ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κομοτηνής.

Οι 11 του Νικοπολίδη

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους και να πάρουν την 16η νίκη τους σε 19 αγωνες, παραμένοντας σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο, ΠΑΟΚ.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει κάνει γνωστή την 11άδα που θα παρατάξει στο ματς, αφού την έχει κοινοποιήσει πριν την οριστική αναβολή το Σάββατο.

Ο Μέγιερι θα είναι στα δοκάρια, με τους Ντιακιτέ και Χολέβα στα άκρα της άμυνας και τους Κοντρέρας - Μανωλά ανάμεσά τους. Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Μανιάτης και Μοδέστο, ο Μασάντο πίσω από τον Τζιμπούρ και οι Γκρέκο, Αμπντούν στις "πτέρυγες".

Ο Ολυμπιακός θα έχει και την συμπαράσταση 3.000 φίλων του, που το Σάββατο έδειξαν ένα πρώτο... δείγμα της εξέδρας που θα έχουν στο παιχνίδι.

Οι εκλεκτοί του Δερμιτζάκη

Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, δίχως να έχει άγχος, αφού δεν είναι στα παιχνίδια που υπολογίζει να πάρει κάτι.

Οι Θρακιώτες είναι σε καλή κατάσταση και όπως έκαναν με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, θέλουν κάτι ανάλογο με τον τρίτο εκπρόσωπο του πάλαι ποτέ ΠΟΚ.

Η 11άδα του Πανθρακικού, όπως αποφάσισε το Σάββατο ο Παύλος Δερμιτζάκης, έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά, Τζάνης, Μουνάφο, Μίνγκα, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: