14.1.13

«Δεν ακολουθούσα τον Καμμένο, αλλά μια γυναίκα»...

«Δεν ακολουθούσα τον Καμμένο, αλλά μία γυναίκα», φέρεται να ισχυρίστηκε ο αρχιφύλακας που συνελήφθη σήμερα το πρωί έπειτα από τηλεφώνημα των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αντιλήφθηκαν έναν...
ύποπτο να παρακολουθεί το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αρχιφύλακας υποστήριξε πως δεν ακολουθούσε τον κ. Καμμένο αλλά εκτελούσε εντολή γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων που του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει μια γυναίκα.

Σειρά τώρα παίρνει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα υποστήριξε ο αρχιφύλακας και τι είδους υπηρεσίες εκτελούσε.

Ο αστυνομικός συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από τηλεφώνημα των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αντιλήφθηκανέναν ύποπτο να παρακολουθεί το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου.

Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «ο άγνωστος οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας και παρακολουθούσε το αυτοκίνητό μου από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου κατευθυνόμενος προς τη Βουλή».

Αμέσως μετά την ειδοποίηση των αρχών από την προσωπική ασφάλεια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε και ακινητοποίησε τον ύποπτο στην λεωφόρο Συγγρού και προς έκπληξη των αστυνομικών αποκαλύφθηκε πως ο μοτοσικλετιστής ήταν συνάδελφός τους.

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε αμέσως μετά το περιστατικό με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από τον οποίο ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: