12.1.13

Την έκρηξη του Ταραντίνο προκάλεσαν επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου για τη βία...



Ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο έχει βαρεθεί να τον ρωτούν για τη βία. Αυτό φάνηκε σε συνέντευξή του στο Channel 4, όταν οι επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου Κρίσναν Γκούρου-Μάρθι προκάλεσαν την... οργή του σκηνοθέτη της ταινίας Django, ο Τιμωρός.

Αφού είχε απαντήσει ήδη σε κάποιες ερωτήσεις για τη βία στις ταινίες και τη σχέση τους με την πραγματικότητα, ο Ταραντίνο εξερράγη, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στη βία στις ταινίες του και τη βία στην πραγματικότητα.

«Μη με ρωτάς τέτοια πράγματα. Δεν μασάω! Απορρίπτω την ερώτησή σου» είπε ο σκηνοθέτης.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποιο λόγο, εκείνος είπε: «Γιατί απορρίπτω την ερώτησή σου. Δεν είμαι ο σκλάβος σου κι εσύ δεν είσαι ο αφέντης μου. Δεν θα με κάνεις να χορέψω στον ρυθμό σου. Δεν είμαι μαϊμού!».

Έξαλλος, συνέχισε: «Είμαι εδώ για να πουλήσω την ταινία μου. Αυτό είναι προωθητική κίνηση για την ταινία, μην γελιέσαι. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτό που εσύ θέλεις να μιλήσω. Δεν θα μιλήσω για τις επιπτώσεις της βίας. Και ο λόγος που δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό είναι γιατί έχω πει ό,τι ήταν να πω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι έχω να πω, ας ψάξει στο Google».

Ο δημοσιογράφος επέμεινε, με αποτέλεσμα να λάβει ακόμα μία αρνητική απάντηση από τον σκηνοθέτη.
«Δεν πρόκειται να απαντήσω, σταματώ εδώ» είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο και συνέχισε: «Σε προσκαλώ να εξερευνήσεις μερικά σοβαρά θέματα αλλά όχι πράγματα για τα οποία ήδη έχω μιλήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: