8.1.13

Ποινικές ευθύνες έχει μόνο ο Παπακωνσταντίνου, λέει ο Πάγκαλος...



...και επιτίθεται σε ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει κάλπη και για Βενιζέλο...
Αυτό ανέφερε από το ΒΗΜΑ FM, ο Θ. Πάγκαλος, εξαπολύοντας παράλληλα νέα επίθεση και στο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη πρόταση της Προανακριτικης.
«Όποιος αναζητεί ποινική ευθύνη πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου και των χειρισμών που...
ενδεχομένως έχει ή δεν έχει κάνει, είναι κακοήθης» ανέφερε συγκεκριμένα και χαρακτήρισε «αναιδέστατη και ηλιθία αιτίαση» την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διενέργεια προανακριτής, κάτι που όπως είπε «δείχνει ποσό μεγάλη εγκληματική οργάνωση είναι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει κάτι οφθαλμοφανώς τερατώδες» σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.

Όπως εξήγησε ο πρώην υπουργός, ο κ. Βενιζέλος όταν πήρε τη λίστα, δεν μπορούσε να την επιστρέψει στον Διώτη αλλά ούτε και να τη δώσει στη δημοσιότητα.

«Για τον κ. Βενιζέλο μπορούμε να πούμε απλά ότι δεν είναι αρκετά γρήγορος, και πέρασαν ορισμένοι μήνες…» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τονίζοντας ότι η ευθύνη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι καθαρά πολιτική καθώς δεν διαχώρισε την νομική διάσταση που επικαλείται ο κ. Διωτης από τη πρακτική διάσταση.

Όσον αφορά στη χτεσινή εμφάνιση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή της δημοσιογράφου Έλλης Στάη, «Newsweek» της ΝΕΤ είπε ότι «καλώς εμφανίστηκε κάτω από τη πίεση της κοινής γνώμης», ωστόσο, όπως είπε, δεν μπορούμε να κάνουμε τους δικαστές.

«Χτες η κ. Στάη άσκησε δικαστικά καθήκοντα εξέτασε τον Παπακωνσταντίνου για πραγματικά γεγονότα που θα κρίνει το δικαστήριο» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτού του είδους το χειρισμό αυτής της ενδεχομένης εξέλιξης στο θέμα της φοροδιαφυγής».

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, κάποιος που είχε στα χεριά του μια τέτοια «εξ ουρανού» βοήθεια έπρεπε να την κατοχυρώσει «να το κάνει τρία η τέσσερα CD και να το βάλει σε σημεία που ήξερε και μετά να κινητοποιήσει γύρω από το θέμα όλες τις εξουσίες όπως τον πρωθυπουργό, και μέσα από αυτόν τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: