29.1.13

Πρώτη σύλληψη γυναίκας για παιδική πορνογραφία...

Μια 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών στην Αθήνα είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην Ελλάδα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Στην κατοχή της καθηγήτριας, η οποία συνελήφθη από...
τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν «περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με το παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα».

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση ξεκίνησε όταν επικοινώνησε με τη Δίωξη μια δημοσιογράφος από την Ολλανδία, η οποία ανέφερε ότι, στο πλαίσιο έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, οι συνάδελφοί της είχαν έρθει σε επαφή με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανιζόταν ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε αργότερα την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την καθηγήτρια, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της 52χρονης και κατάσχεσε ένας σκληρός δίσκος που θα σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται την Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: