23.1.13

Β. Παπαγεωργόπουλος: "Θα μας κρίνει ο Θεός"...


Αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς του Π. Σαξώνη κατα τη διάρκεια της απολογίας τους, ο Β. Παπαγεωργόπουλος και τους χαρακτήρισε «αφηγηματικό παραμύθι».
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιοι τον έχουν συμβουλέψει και... έχει καταλήξει σε έναν σχεδιασμό», τόνισε αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από τα λεγόμενα του κ. Σαξώνη κρύβεται πολιτική σκευωρία. Ανέφερε μάλιστα: «Θα μας κρίνει ο Θεός και ο μελλοντικός ιστορικός». Τέλος, είπε ότι σύμφωνα με δικούς του υπολογισμούς η ζημιά από το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης στο δήμο ανέρχεται σε 7,2 εκατ. ευρώ.

Τις προηγούμενες μέρες απολογήθηκαν οι 17 συγκατηγορούμενοι του πρώην δημάρχου, μεταξύ αυτών ο άλλοτε στενός του συνεργάτης, πρώην γενικός γραμματέας Μιχάλης Λεμούσιας, τρεις αντιδήμαρχοι Οικονομικών, διευθυντές, προϊστάμενοι και υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, ανάμεσά στους οποίους ο κεντρικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, πρώην ταμίας Παναγιώτης Σαξώνης.

Μετά την απολογία τού Β. Παπαγεωργόπουλου, ο εισαγγελέας τής έδρας θα διατυπώσει την πρότασή του, και θα ακολουθήσει η διαδικασία των αγορεύσεων των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.
πηγη seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: