4.1.13

Ζήτησε παράταση ο Φεϊζάλ!...

Τελικά δεν θα τελειώσει σήμερα το σίριαλ Φεϊζάλ.

Με email στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας ζήτησε παράταση μέχρι τις... 8 Ιανουαρίου, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να καταθέσει τα χρήματα ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Φεϊζάλ έπρεπε να είχε καταθέσει σήμερα στην Τράπεζα Πειραιώς τα χρήματα όπως ορίστηκε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει τον Παναθηναϊκό, όμως δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει όλα όσα απαιτούνται και ζήτησε αυτή τη μίνι παράταση, υποσχόμενος ότι σε τέσσερις ημέρες θα βάλει τα χρήματα.

Στο e-mail δεν προσδιορίζονται οι λόγοι, αλλά οι συνεργάτες του Πρίγκιπα φέρεται να επικαλούνται ένα "τεχνικό" πρόβλημα, το οποίο δεν επιτρέπει την μεταφορά των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό.

Από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να πουν το "ναι", αφού πρόκειται για μικρό χρονικό διάστημα και έτσι μέχρι την Τρίτη θα τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά το όλο θέμα.

Σε ό,τι αφορά την αντίδραση από τον Παναθηναϊκό, αυτή αναμένεται εντός της ημέρας. Για το θέμα αναμένεται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της πράσινης ΠΑΕ, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ., το οποίο είχε ανακοινωθεί.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: