7.1.13

Στόχος ήταν ο Μπόμπολας, υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Σφακίων...

Για δολοφονική επίθεση από αγνώστους που έδρασαν με πρωτοφανή μανία κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης ο οποίος μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα έπεσαν θύματα εμπρηστικής ενέργειας που ... είχε ως συνέπεια να καταστραφούν σπίτια που διατηρούν στο Ασφένδου Σφακίων.

Ο κ. Χιωτάκης δηλώνει συγκλονισμένος από το μένος με το οποίο οι δράστες κατέστρεψαν και στη συνέχεια έκαψαν τα τρία σπίτια, τα δύο που ανήκουν στον κ. Μπόμπολα και ένα στον ίδιο.

«Πιστεύω ότι εαν βρισκόμασταν μέσα θα μας είχαν σκοτώσει. Όταν βλέπεις πυροβολισμούς στη πόρτα, στο ρολόι της ΔΕΗ, και τέτοιο μένος σημαίνει ότι θα μπορούσαν να μας είχαν σκοτώσει και εμάς» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης συμπληρώνοντας μάλιστα ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βρεθούν οι υπαίτιοι γιατί δεν θα σταματήσουν εδώ, θα συνεχίσουν, θα σκοτωθούν άνθρωποι».

Ο κ. Χιωτάκης είναι κατηγορηματικός, μιλώντας μάλιστα με την ψυχραιμία που έχει επέλθει ύστερα από 24 ώρες από την ώρα που βρέθηκε μπροστά στο καμένο σπίτι του ότι «αυτοί οι άνθρωποι που καίνε τρία σπίτια σε ένα χωριό και σε ανθρώπους που ποτέ δεν έκαναν τίποτα σε κανένα, σημαίνει ότι πρόκειται για σπείρα και δεν θα σταματήσουν εδώ».
πηγη flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: