30.1.13

Στενό το «κυβερνητικό κοστούμι» για τη ΔΗΜΑΡ...



Η ΔΗΜΑΡ έχει αρχίσει καταφανώς να ασφυκτιά στο στενό κυβερνητικό κοστούμι που φορά και, όπως με διαβεβαιώνουν κορυφαία στελέχη της, οι όποιες δημοσκοπικές απώλειες για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη προέρχονται από... τα αριστερά.
Ως εκ τούτου, με πρωτοβουλία της Αγίου Κωνσταντίνου, θα επιδιωχθεί η βελτίωση της σχέσης μεταξύ ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορεί ο Φώτης Κουβέλης να «συνομιλεί» με τους ψηφοφόρους της Κουμουνδούρου.
Ένας προσεκτικός παρατηρητής των εξελίξεων θα έβλεπε ότι η ΔΗΜΑΡ έχει μία εβδομάδα να εκδώσει επικριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση, ενώ χθες νέα δεδομένα δημιούργησε μία συνέντευξη του βουλευτή και γραμματέα της ΔΗΜΑΡ, Σπύρου Λυκούδη. Ο Λυκούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, άφησε… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας, μάλιστα και ένα… πειστικότατο επιχείρημα. «Εδώ κάνει συμμαχίες (σ.σ. Η ΔΗΜΑΡ) και με αντίπαλα κόμματα, πολιτικά και θεωρητικά και ιδεολογικά, όπως είναι η ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει;», διερωτήθηκε με νόημα, για να προσθέσει: «Ανοιχτοί δρόμοι δεν υπάρχουν, αλλά θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη στο δικό μας το κόμμα για να κάνει συμμαχίες πολιτικές».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: