6.1.13

Εκτός ΔΗΜΑΡ, Βουδούρης- Μουτσινάς ...


Η απόφαση ελήφθη από τον Φώτη Κουβέλη και αναμένεται να ανακοινωθεί έως την Τρίτη. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η συνέντευξη του βουλευτή Β΄ Αθηνών στη... "Real News" ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή Βενιζέλου.

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να τεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα οι βουλευτές του κόμματος Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, που ουσιαστικά ταυτίζονται με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προκαταρκτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Φώτης Κουβέλης, σύμφωνα με πληροφορίες , έλαβε τη σχετική απόφαση από χθες, διαβάζοντας τη συνέντευξη του Οδυσσέα Βουδούρη στη "Real News", με τον βουλευτή να δημοσιοποιεί ότι θα ψηφίσει και παραπομπή Ευάγγελου Βενιζέλου εφόσον η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο το οποίο ο ίδιος και ο Πάρις Μουτσινάς θεωρούν σωστό.
Λάδι στη φωτιά έριξε ο Οδ. Βουδούρης και με τη σημερινή του συνέντευξη στο Mega, με την οποία τάχθηκε υπέρ της παραπομπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τόσο του Ευ. Βενιζέλου, όσο και του Γιώργου Παπανδρέου.

Η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να θέσει εκτός ΚΟ της ΔΗΜΑΡ τους δυο βουλευτές αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το αργότερο έως την Τρίτη.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: