21.1.13

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους και οι διοικητικοί δικαστές...


Στην αναστολή των κινητοποιήσεων τους προχώρησαν και οι διοικητικοί δικαστές.
Η απόφαση για αναστολή, την οποία έλαβαν κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν, ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου στην...
Ένωση Διοικητικών Δικαστών, οι οποίες αναμένεται να διενεργηθούν στις 10 Φεβρουαρίου.

Το νέο προεδρείο που θα προκύψει από τις εκλογές αυτές αναμένεται να συνεδριάσει και να λάβει εκ νέου απόφαση για την περαιτέρω στάση των διοικητικών δικαστών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, κ. Γιώργος Φαλτσέτος, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, λόγω συνταξιοδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν να αναστείλουν τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, αλλά και της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Οι δικαστές βρίσκονταν σε κινητοποιήσεις από τις 17 Σεπτεμβρίου, με την έναρξη δηλαδή του νέου δικαστικού έτους, αντιδρώντας στις νέες περικοπές που επιβλήθηκαν στις αποδοχές τους, κατ’ επιταγή του τρίτου Μνημονίου.

Πάντως, το οικονομικό των δικαστών θα τεθεί επί τάπητος την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που θα έχουν οι εκπρόσωποι των δικαστικών ενώσεων με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Το αίτημα για τη συνάντηση αυτή έχουν υποβάλει οι δικαστικές ενώσεις...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: