4.1.13

Το προφίλ του βουλευτή με τα ρόπαλα και τις μάσκες...




Ο 45χρονός Χρήστος Καραγιαννίδης είναι ο πρώτος βουλευτής της Αριστεράς που εξελέξη στη Δράμα από τις εκλογές του 1958 οπότε το ΕΔΑ είχε εκλέξει δυο βουλευτές.

Ο Καραγιαννίδης γεννήθηκε στη... Δράμα στις 23 Μαρτίου του 1968 και έζησε εκεί, με ένα διάλειμμα για τις σπουδές του στη Σχολή Κινηματογράφου Παπαντωνοπουλου. Συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο στο School of Audio Εngineering. Είναι παντρεμένος με την Αννα Παπακωνσταντίνου και έχει ένα γιο, τον Μίλτο.

Από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην αριστερά και συμμετείχε στα κοινωνικά κινήματα . Συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, ενώ παρακολούθησε από κοντά όλες τι διαδικασίες που σήμερα οδηγούν στη συγκρότηση του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του ΕΥΚ (Εργατικού Κέντρου) Δράμας, Μέλος της Οικολογικής Κίνησης Δράμας και Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ Δράμας. Αρθρογραφεί τακτικά στον τοπικό τύπο της Δράμας, στην εφημερίδα Αυγή και στο portal Rednotebook. Το 2006 ήταν υποψήφιος νομάρχης.

Κατά το παρελθόν ο Καραγιαννίδης είχε επιτεθεί προσωπικά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Από τον γόνο του πελατειακού κράτους δεν περίμενα κάτι καλύτερο, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Δεν έχει σηκώσει ούτε μία πέτρα να την πάει από εδώ παραπέρα».

πηγη parapolitika.gr


Διαβάστε τι δήλωσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ:

«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: