26.1.13

Ρέμος εναντίον (νέου) Ηρακλή για τα παλιά χρέη!...


Ο Αντώνης Ρέμος είναι εδώ!
Αν κάποιοι πίστευαν ότι η περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή με τον Ηρακλή και το αντίστροφο έχει λήξει είναι γελασμένοι. Σύμφωνα με...
αποκλειστικές πληροφορίες του Soccerplus.gr o Αντώνης Ρέμος με νομικές κινήσεις προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται για τον ίδιο προσπαθώντας να μεταβιβάσει ευθύνες και χρέη στη νέα ομάδα, εταιρία και διοίκηση που είναι αυτή την στιγμή η ΑΕΠ Ηρακλής!

Σαφώς πολλά ερωτηματικά γεννά ο τρόπος που θα μπορούσε ο Ρέμος να πετύχει κάτι τέτοιο μιας και ο τωρινός Ηρακλής δεν έχει προέλθει ούτε από συγχώνευση, ούτε από απορρόφηση της υπερχρεωμένης ΠΑΕ Ηρακλής που διαλύθηκε στα χέρια του Γιάννη Τάκη αφού προηγουμένως Σπανουδάκης και Ρέμος την διαχειρίστηκαν με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Η υπόθεση ξεκινά –φυσικά – από τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει αφήσει η ΠΑΕ Ηρακλής η οποία βρίσκεται σε εκκαθάριση και έχουν να κάνουν με απαιτήσεις ποδοσφαιριστών άλλα και εργαζομένων στην ΠΑΕ οι οποίοι και έχουν στραφεί ενάντια στον Αντώνη Ρέμο ως τελευταίο ιδιοκτήτη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και του ζητούν τα χρήματα τους. Η «απάντηση» του Ρέμου στα αιτήματα αυτά λέγεται «προσεπίκληση διαδίκου» και έχει στόχο τον εξαναγκασμό τρίτου να παρέμβει σε εκκρεμή δίκη και να υποστεί τις συνέπειες της απόφασης.

Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά; Σημαίνει ότι ο Αντώνης Ρέμος θέλει να βάλει το νέο Ηρακλή σε νέες περιπέτειες που έχουν να κάνουν με τα παλιά χρέη μιας και όπως οι νομικοί του σημειώνουν η ΑΕΠ Ηρακλής είναι «ο φυσικός και ιστορικός διάδοχος της ΠΑΕ Ηρακλής».

Ήδη σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης συζητήθηκε η αίτηση αυτή όμως υπήρξε αναβολή της εκδίκασης για την άνοιξη. Η συνέχεια βέβαια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον όπως και οι τοποθετήσεις των δύο πλευρών που θα «κονταροχτυπηθούν» στις δικαστικές αίθουσες για μια υπόθεση πολύ ιδιαίτερη και σοβαρή για τον Ηρακλή που ενώ δίνει την μάχη της ανόδου έχει να αντιμετωπίσει και τα «φαντάσματα» του παρελθόντος…
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: