15.1.13

Στον εισαγγελέα ο αρχιφύλακας που παρακολουθησε τον Π. Καμμένο...



Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν ο 45χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη χθες, καθώς φέρεται να παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο, αλλά και ο 50χρονος επιχειρηματίας για τον οποίο εργαζόταν ο αρχιφύλακας.

Το ... περιστατικό της παρακολούθησης διαδραματίστηκε χτες και ο εν λόγω αρχιφύλακας έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της συνοδευτικής ασφάλειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τον αρχιφύλακα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής - ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου, ενώ για τον επιχειρηματία για ηθική αυτουργία σε αυτή, καθώς και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, τέθηκε σε διαθεσιμότητα , ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Στην κατοχή του 45χρονου αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και το κυνηγετικό όπλο, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: