18.1.13

Η «άπιστη» Θεοδώρα και οι πιέσεις μέχρι να πείσουν τους βουλευτές...


Το άγχος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αναμφισβήτητα ήταν να μην αισθανθεί η κοινή γνώμη ότι έχει πολιτικό πρόβλημα ο Βαγγέλης Βενιζέλος και για αυτό στο παρασκήνιο πριν απο την ψηφοφορια στη βουλή, υπήρξαν αρκετές προσπάθειες μέχρι να ...

πειστούν ορισμένοι απο τους βουλευτές που δεν ήθελαν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.

Οι κύριοι Δριβελέγκας, Κρεμαστινός, Ντόλιος, και Θεοδώρα Τσάκρη, ήθελαν απο την αρχή να συμβαδίσουν με το γράμμα του κανονισμού της βουλής και του Συντάγματος σε ότι αφορά την μυστικότητα της ψήφου και έλεγαν πως θα ψηφίσουν σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν έτσι ώστε να μην προσβληθεί η μυστικότητα ψηφίζοντας μόνο σε μία, σε εκείνη δηλαδή που περιέχει το όνομα της κυβερνητικής πλειοψηφίας εν προκειμένου στον κ. Παπακωνσταντινου.

Μόλις έγινε αντιληπτή η πρόθεση τους, άρχισαν οι πιέσεις έτσι ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές. Μέχρι τελευταία στιγμή είχαν απο κοντα τους βουλευτές ώστε να τους πείσουν να μην ψηφίσουν διαφορετικα απο ότι η γενικη γραμμή του κόμματος.

Τελικά η μόνη που φαίνεται πως δεν πείστηκε απο τις προσπάθειες που έγιναν από την ηγεσία ήταν η Θεοδώρα που τελικά πέρασε και απο τις άλλες τρεις κάλπες ψηφίζοντας σύμφωνα με τη συνείδησή της.

Τώρα αν το πληρώσει αυτό ή όχι θα δείξει τις επόμενες ώρες. Σίγουρα πάντως στοχοποιήθηκε απο την Ιπποκράτους και βρίσκεται σε στενό μαρκάρισμα...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: