23.1.13

Φωτιές άναψε το dress code...



«Μέτωπο» με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη για τις... ενδυματολογικές της προτιμήσεις ανοίγει η Κατερίνα Παπακώστα, με συμμάχους τις υπόλοιπες κυρίες του Κοινοβουλίου.

Η κυρία Παπακώστα, ως πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, ετοιμάζεται να... αποστείλει επιστολή-καταγγελία στον πρόεδρο της Βουλής λέγοντας ότι το γεγονός ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας, με πρωτοβουλία Μαρκογιαννάκη, άνοιξε το θέμα του πώς πρέπει να ντύνονται οι βουλευτές έχει δώσει έναυσμα για ενασχόληση των ΜΜΕ με την ενδυμασία των γυναικών βουλευτών.

«Ως αποτέλεσμα», σημειώνει η κυρία Παπακώστα, «έχει δοθεί αφορμή υποτίμηση του γυναικείου φίλου και σε σεξιστικά σχόλια». Με την πρωτοβουλία συντάχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη -κυρίες της Επιτροπής, κάνοντας ωστόσο τα δικά τους σχόλια ...

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, αν και συμφώνησε επί της ουσίας, σημείωσε πως η επιστολή προς τον κ. Μειμαράκη θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας σε βάρος των γυναικών της Βουλής.

Ένα μικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε και με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, η οποία όταν άκουσε την κυρία Παπακώστα να λέει ότι «δεν είναι δυνατόν να γράφουν στα μπλογκς ότι φοράω ό, τι βρω μπροστά μου» της απάντησε : «Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν μου γράψουν πως φόρεσα ό,τι βρήκα. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω κάθε μέρα. Στις εκπτώσεις ντυνόμουν και στις εκπτώσεις θα συνεχίσω να ντύνομαι. Ας μου γράφουν ό,τι θέλουν»!! Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τελικά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε με την επιστολή προς τον κ. Μειμαράκη.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: