16.1.13

Ανακωχή επιδιώκει το Mega ...


...στον «πόλεμο» με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ...
Ανακωχή λέγεται ότι επιδιώκει το Mega στον ακήρυχτο «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγάλο κανάλι κάνει ένα... βήμα πίσω και χαμηλώνει τους τόνους της κριτικής του ως μια ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να ακολουθήσει και εκείνο και να μπει ένα τέλος στην ιδιότυπη σύρραξη!

Οι προθέσεις του καναλιού είναι ορατές πλέον στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του από την Δευτέρα κιόλας, που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Βερολίνο για να συναντήσει τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε.

Η διάθεση εκεχειρίας του καναλιού κορυφώθηκε στο χθεσινοβραδινό του δελτίο ειδήσεων, αναθέτοντας στον φιλο-προοδευτικό, Παύλο Τσίμα να σχολιάσει θετικά το ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βερολίνο, και να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό ότι οι εν λόγω συναντήσεις – συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που ακολουθούν, με τον αμερικανό πρέσβη, αλλά και το ταξίδι του στις ΗΠΑ, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα ο δημοσιογράφος απέδωσε τα τελευταία «ατοπήματα» του κόμματος της αριστεράς, καθώς και τις παράφωνες δηλώσεις του παρελθόντος τύπου, «Το ευρώ δεν είναι φετίχ», στην βίαιη ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και την εκλογική του εκτόξευση, από το 4% στο 27%, επικαλούμενος ακόμη και το εγχειρίδιο του Λένιν για τις «Παιδικές ασθένειες»! Μένει λοιπόν να δούμε την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: