16.1.13

Nτόρα Μπακογιάννη: Δεν γίνεται να πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ...

Λογικές παρακράτους όπως του Γλέζου ανήκουν στο χθες ...
Έξι ολόκληρους μήνες είχε να μιλήσει η Ντόρα Μπακογιάννη και στην πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό ΜΜΕ αναφέρθηκε σήμερα στην κρατική τηλεόραση για τη βία, την τρομοκρατία και τη λίστα Λαγκάρντ. Μάλιστα έκανε και μια δήλωση που...
μάλλον θα συζητηθεί, αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ: «Για να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία, δεν πρέπει να πυροβολεί ο ένας τον άλλον, δεν γίνεται να πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστροφο».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στη ΝΕΤ, αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της τρομοκρατίας λέγοντας εντούτοις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλες ευθύνες γιατί δεν είναι πια το κόμμα του 3%. Μάλιστα, αποδοκίμασε την άποψη Γλέζου περί παρακράτους που σχετίζεται με τη Νέα Δημοκρατία.

«Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το περιθωριακό κόμμα του 3% αλλά αντιπολίτευση, άρα έχει και ευθύνες. Η ατυχέστατη και βλακώδης δήλωση για τη βίλα Αμαλία και οι αριστερίστικες λογικές που ρίχνουν λάδι στη φωτιά πρέπει να αποκηρυχθούν από το ΣΥΡΙΖΑ. Λογικές παρακράτους όπως του Γλέζου ανήκουν στο χθες και δεν έχουν θέση στη σημερινή πραγματικότητα».

«Ανησυχώ πάρα πολύ για τα φαινόμενα βίας, σήμερα βρισκόμαστε σε μια καμπή και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας λογικές του παρελθόντος. Δεν συνδέω τίποτα, έχει επικρατήσει μια λογική ανομίας» δήλωσε και συνέχισε: «Για να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία, δεν πρέπει να πυροβολεί ο ένας τον άλλον, δεν γίνεται να πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστροφο».

Έπειτα πρόσθεσε ότι "και την εποχή των παχιών αγελάδων υπήρχαν τέτοια φαινόμενα βίας. Πιστεύω ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν είναι δημιούργημα της κρίσης".

Αναφερόμενη επίσης στο θέμα της διερεύνησης των ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ η Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ μιας εξεταστικής επιτροπής που κατά τη γνώμη της θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της προανακριτικής...
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: