14.1.13

O Δημαράς κάνει τον ανήξερο για την αναφορά στον εισαγγελέα κατά του Καμμένου!...

"Αδειάζει" κυριολεκτικά τον συνεργάτη του Δημήτρη Στανωτά, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μιλώντας στο ...
enikos.gr τονίζει ότι δεν ήταν ενήμερος για την αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Στανωτάς κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο για αθέτηση συμφωνηθέντων και ζητώντας τα λεφτά της επιχορήγησης.

«Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική.», τονίζει ο κ. Δημαράς σε γραπτή δήλωσή του που εστάλη μάλιστα από το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Δημαρά ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Στανωτάς κατέθεσε με δική του πρωτοβουλία τη σχετική αναφορά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε τον ίδιο αλλά ούτε την πολιτική γραμματεία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών . Μάλιστα, όπως αναφέρει, το έμαθαν, την ώρα που συνεδρίαζε η πολιτική γραμματεία του κόμματος.

"Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό. Δεν έχω καμία σχέση" λέει χαρακτηριστικά και προσθέτοντας: "Δεν ξέρω κατά πόσο ο Δημήτρης Στανωτάς μπορεί να παραμείνει εκπρόσωπος του Άρματος".

Την ίδια στιγμή ότι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διευκρινίζουν ότι δεν έχουν λάβει ακόμα καμία επιχορήγηση και ότι τα χρήματα τα περιμένουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, ενώ επισημαίνουν ότι Ανεξάρτητοι Έλληνες και Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών λειτουργούν ενιαία. Θεωρούν επίσης ότι ο Δημήτρης Στανωτάς ενήργησε μεμονωμένα χωρίς να εκπροσωπεί κανέναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: