22.1.13

Όταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής είχε παραπεμφθεί για το σκάνδαλο της Siemens! ...


kourdistoportocali.com

Την απογοήτευσή του για την πρόταση παραπομπής του για το σκάνδαλο Siemens εξέφρασε και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. «Ντρέπομαι και λυπάμαι που...

αφιέρωσα 30 ολόκληρα χρόνια σε αυτό που λέγεται πολιτική… Η αθλιότητα που θα προκύψει σύντομα γύρω από αυτή την ιστορία θα είναι τέτοιου μεγέθους που θα ντρέπονται για πολύ καιρό αυτοί οι οποίοι απεργάζονται αυτή την ιστορία», τόνισε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και νυν βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Real fm, αναφερόμενος στις πληροφορίες ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα τον προτείνουν για παραπομπή στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.

«Από ό,τι πιθανολογώ, θα μου βάλουν κάποια πράγματα για τα οποία κατηγορούνται και άλλοι συνάδελφοι μου της ΝΔ. Αυτοί βγαίνουν απ’ έξω τώρα και παραμένω μόνο εγώ. Αλλά, άλλο είναι το θέμα… Το πόρισμα κατατέθηκε Ιανουάριο- γιατί έπρεπε να φτάσει Ιούλιος για να πάρουν αυτή την απόφαση; Γιατί θέλουν να με πάνε εν υποδικία σε εκλογές» είπε.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έκανε λόγο για συμψηφισμό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μίλησε με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για την επιτροπή: «Θα δείτε ότι αυτή η επιτροπή ήταν επιτροπή συγκάλυψης κλεφτών, απατεώνων, αθλιοτήτων και στοχοποίησης των αθώων… Αυτή η επιτροπή ήταν μια επιτροπή ντροπής και από τώρα θα ακούσετε πολύ σκληρές εκφράσεις, μιλώ για πολιτική ατιμία, μιλώ για αθλιότητα, μιλώ για πολιτική αλητεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: