7.2.13

Πατέρας δίνει στην κόρη του 200 δολάρια για να εγκαταλείψει το Facebook για 5 μήνες!...

by Christine Kitsati
Με πόσα χρήματα, αλήθεια, θα εγκαταλείπατε για κάποιο καιρό το Facebook; Η 14χρονη, Rachel Baier, το κάνει αυτό για 200 δολάρια…
Το νεαρό κορίτσι ήρθε σε σχετική συμφωνία με τον πατέρα της (η οποία, μάλιστα, επισφραγίζεται από …
συμφωνητικό μεταξύ τους) για να μη χρησιμοποιήσει το Facebook τους επόμενους πέντε μήνες, ώστε να λάβει ως αντάλλαγμα 200 δολάρια. Αν τα καταφέρει, θα λάβει τα 50 δολάρια τον Απρίλιο και τα άλλα 150 τον Ιούνιο.

Ο πατέρας της, για να είναι σίγουρος ότι η μικρή δε θα μπει στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει το δημοφιλές social networking site, έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της και έχει αλλάξει το password ώστε να μην μπορεί να επανεργοποιήσει το account της.

Να σημειώσουμε ότι η ιδέα γι’ αυτή την πρωτότυπη διαδικτυακή «αποχή», που της αποφέρει χρήματα, ήταν της ίδιας της κοπέλας, η οποία ήθελε να έχει κάποιο extra χαρτζιλίκι, αλλά και να ξεφύγει για λίγο από το «κόλλημα» που λέγεται Facebook.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως θα το εγκαταλείψει για πάντα, καθώς σε 6 μήνες σκοπεύει να ενεργοποιήσει και πάλι το λογαριασμό της. Εκτός και αν κάνει μία καινούρια συμφωνία με τον πατέρα της, η οποία τη συμφέρει οικονομικά. Ποτέ δεν ξέρετε…

Πηγή: Gizmodo

Δεν υπάρχουν σχόλια: