10.2.13

Αναστάτωση στη Σούδα για την πρόσδεση Ρωσικού πλοίου με νεκρό 53χρονο ναυτικό...



Ένας 53χρονος ναυτικός, μέλος του ρωσικού φορτηγού - πλοίου "PRUDENTIAL" εντοπίστηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ το πλοίο έπλεε δυτικά της Κρήτης με κατεύθυνση τη Λιβύη.

Ο άτυχος 53χρονος εντοπίστηκε...
νεκρός από συναδέλφους του στη γέφυρα του πλοίου όπου διατελούσε υπηρεσία και αμέσως σήμανε συναγερμός ενώ ο κυβερνήτης ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές ώστε να δοθεί άδεια για προσέγγιση στο πλησιέστερο λιμάνι.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου δόθηκε το "πράσινο φως" για την πρόσδεση του πλοίου στο λιμάνι της Σούδας, οπότε και ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση από το λιμεναρχείο ώστε να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες και το πλοίο να φτάσει με ασφάλεια στο λιμάνι.

Τελικά και έπειτα από περίπου έξι ώρες το "PRUDENTIAL" το οποίο μεταφέρει ρύζι, έδεσε στις 6:20 στη Σούδα ενώ ο 53χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι το οποίο όμως πιθανολογείται ότι δημιουργήθηκε κατά την πτώση του από τη γέφυρα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Χανίων ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για την διευκρίνιση των συνθηκών θανάτου του 53χρονου...
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: