27.2.13

Κατήχηση σε 6χρονα από τη Χρυσή Αυγή...


Μαθήματα… πατριωτισμού και “εθνικής αφύπνισης” παραδίδει πλέον και σε παιδιά ηλικίας 6 - 10 ετών η Χρυσή Αυγή. Μια τέτοια κατήχηση που... διαφημίζεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της στην Αρτέμιδα Αττικής. Βαφτίστηκε “Διάπλαση των Παίδων” και προαναγγέλλεται η συνέχισή της, αφού οι γονείς θα ειδοποιούνται να ξαναπάνε τα παιδιά τους στο πλαίσιο της «προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος».
Όπως ανακοίνωσε χθες η Χρυσή Αυγή, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας “νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης” για παιδιά.

Το “παρών” έδωσαν περισσότερα από 20 παιδιά, με τους γονείς τους, στα οποία οι στρατολογημένες "παιδαγωγοί" του συνδέσμου “εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη”, κατά τη Χρυσή Αυγή “με προβολή παιδαγωγικού βίντεο” και “τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη”.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δράση θα συνεχισθεί "καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος".


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: