26.2.13

ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΣΡ για τον Δραγασάκη (BINTEO)...

Να ερευνήσει τη μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Best media Group και κατόπιν από άλλα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά ΜΜΕ δηλώσεων του Γιάννη Δραγασάκη, «κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας», καλεί το...
ΕΣΡ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του παραποιήθηκαν από ΜΜΕ, επί της ουσίας δημιουργώντας την εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω τη δέσμευση για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού.

Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα των δηλώσεων:

«Στο εκλογικό μας πρόγραμμα, απ’ ό,τι θυμάστε, έχουμε τη θέση, ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, να είμαστε πάντως, να επηρεάζουμε τα πράγματα, εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό- τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί - μιλάω με κάθε ειλικρίνεια. Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωσή της ή, εν πάση περιπτώσει, θα απαιτεί περισσότερο χρόνο. Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα.»

Δείτε εδώ το βίντεο της συνέντευξης Τύπου στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: