9.2.13

Τσίπρας: Δεν θέλω να κάνω κόμμα νεκροταφείο (BINTEO)...

"H πραγματικότητα δεν αλλάζει με photoshop"..
Στις επιθέσεις της ΝΔ για τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο photoshop των φωτογραφιών των συλληφθέντων για τη ληστεία στην Κοζάνη, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε ... τηλεοπτική εκπομπή (ΣΚΑΙ). Kαλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό σε debate.

«Όραμά μου δεν είναι να δημιουργήσω ένα κόμμα νεκροταφείο, αλλά ένα κόμμα το οποίο θα είναι φυτώριο και θα είναι δεδομένο ποια θα είναι η συλλογική άποψη που δημοκρατικά θα αποφασίζουμε όλοι», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «εγώ δεν θα γίνω άλλος Ζαχαριάδης, ένας ηγέτης της αριστεράς που θα εξοντώνω τις διαφορετικές απόψεις, αλλά θα είναι σαφές το δημοκρατικό πλαίσιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «οι διαφορετικές απόψεις θα ακούγονται και δεν θα στερήσω από κανέναν να λέει την άποψή του, όμως θα διευκρινίζει ότι είναι η δική του άποψη».

Παράλληλα χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης «πολιτική φθηνής επικοινωνίας».

«Ψάχνουν να βρουν και το τελευταίο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πως ξυπνά και τι γράφει στο facebook. Από τα 50.000 μέλη, θα έχουμε και κάποιους οι οποίοι θα ξυπνούν παράξενα και θα γράφουν αλλόκοτα πράγματα», υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι και η Νέα Δημοκρατία έχει διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό της.

«Η κα Μπακογιάννη συμφωνεί σε όλα με τον Σαμαρά; Οι προερχόμενοι από το μπλοκ του Κώστα Καραμανλή έχουν την ίδια άποψη;», σημείωσε.

Αναφορικά με την υπόθεση των τεσσάρων παιδιών για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «η πραγματικότητα δεν αλλάζει με photoshop. Από αυτή τη τραγωδία φάνηκε ότι όταν σκοτώθηκε ο Γρηγορόπουλος, σκοτώθηκαν μαζί του και ανθρώπινες ψυχές που οδηγήθηκαν σε αυτό τον δρόμο. Η εικόνα του photoshop προσβάλλει τη χώρα μας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Τάσου Κουράκη, για τη μισθοδοσία των ιερέων. Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, «στο συνέδριο Αριστερά και Εκκλησία κάποιοι ενοχλήθηκαν και πήγαν να αξιοποιήσουν μία άποψη ενός βουλευτή, ήθελαν όμως να κρύψουν ότι βρισκόμαστε σε διάλογο με την Εκκλησία».

"Διεκδικώ με πάθος εδώ και 7 μήνες, να συνομιλήσω με τον κ. Σαμαρά. Κρύβεται και δεν βγαίνει στους τηλεοπτικούς σταθμούς και κάνει μόνο στημένες δηλώσεις", είπε τέλος ο κ. Τσίπρας, καλώντας σε debate τον πρωθυπουργό.

ΤΣΙΠΡΑΣ 2 από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: