25.2.13

Απαλλάχθηκε από την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού ο Μάκης Ψωμιάδης...

Ο Μάκης Ψωμιάδης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό κατά την περίοδο 2009-2011.
Ο επιχειρηματίας που παραμένει κρατούμενος με την κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλήθηκε να...
δώσει εξηγήσεις διότι κατηγορείται ότι στοιχημάτισε σε πέντε ματς της Καβάλας (ομάδα της οποίας φερόταν ως αφεντικό στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) αλλά και άλλους αγώνες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Απολογούμενος στον εφέτη ανακριτή κ. Γιώργο Καλόφωνο, που ερευνά την υπόθεση για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ο Μ. Ψωμιάδης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού -όπως είπε- μέτοχος ήταν ο γιος του Σταύρος Ψωμιάδης και όχι ο ίδιος, ενώ απέδωσε την όλη υπόθεση σε «δημοσιογραφικά παιχνίδια».

Πηγές αναφέρουν ότι η κατηγορία που αποδίδεται στον Μ. Ψωμιάδη φαίνεται να μην προσδιορίζει στοιχηματικά κέρδη και να μην εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά της Καβάλας.

Τυπικά ο Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς εκκρεμούν οι υπόλοιπες κατηγορίες. Σημειώνεται ότι το διάστημα της προφυλάκισής του για την υπόθεση των «στημένων» πλησιάζει στο τέλος του, ενώ για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΑΕΚ, κάτι για το οποίο επίσης κατηγορείται, η δίκη έχει «κολλήσει» διότι εκκρεμεί η αποστολή των εγγράφων για την έκδοσή του από τα Σκόπια...
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: