16.2.13

Φοβούνται μην αυτοκτονήσει ο Πιστόριους...



Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί για την ψυχική υγεία του Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση εφόσον αποδειχτεί πως ο φόνος της συντρόφου του ήταν εκ προμελέτης.

Ο... νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση στο αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια, όπου κρατείται από χθες, καθώς υπάρχει η ανησυχία μήπως αποφασίσει να βάλει τέλος στην ίδια του τη ζωή.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να του δώσει τη δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση (την Τρίτη θα εξεταστεί εκ νέου το αίτημα) και ο 26χρονος αθλητής, που χθες ξέσπασε σε λυγμούς όταν ανακοινώθηκε ότι κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 25 ετών, έχει κλειστεί στον εαυτό του. Οι αστυνομικοί παρακολουθούν με κάμερα επί 24ώρου βάσεως τις κινήσεις στο κελί του.

«Ο Όσκαρ είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση», αναφέρει ανώνυμη πηγή σύμφωνα με τη «Sun».

Δεν υπάρχουν σχόλια: