4.2.13

Αργυρόπουλος: Την άλλη φορά θα φυτέψουν τις σφαίρες στον Στουρνάρα...


Ξεσάλωσαν τα κόκκινα παντελόνια...
crimenet.gr
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ανάρτηση του στελέχους των ΑΝΕΛ Ντίμη Αργυρόπουλου που έγραφε: "Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα".

Η ανάρτηση συνοδευόταν από... δημοσίευμα site για την σφαίρα που στάλθηκε στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «παρότρυνση» του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων «να φυτέψουν σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών».

Παράλληλα, καλεί τον Πάνο Καμμένο να καταδικάσει την ανάρτηση του συνεργάτη του αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να “φυτέψουν” σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη “παρότρυνση” του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός. Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ.».

Η ανάρτηση του Ντίμη Αργυρόπουλου στο Facebook:





Δεν υπάρχουν σχόλια: