4.2.13

Ελπίζω να μη με συλλάβουν!...



TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ μαχαίρι είναι αυτό που έχεις στην τσέπη σου, επειδή το έχεις πάντα μαζί σου. Δεν νομίζω ότι ο Αλέξης Τσίπρας συνηθίζει να κρατά μαχαίρι. Χθες όμως αναγκάστηκε, προκειμένου να ... κόψει την πίτα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής στον Κεραμεικό.
Η ΕΙΚΟΝΑ θύμισε - και όχι τυχαία - την αντίστοιχη εικόνα του Βαγγέλη Βενιζέλου όταν έκοβε την πίτα του ΠΑΣΟΚ κουνώντας επιδεικτικά το μαχαίρι. Εξού και ο Τσίπρας είπε κάτι σε στυλ «ελπίζω να μην προκαλώ συνειρμούς ή, τουλάχιστον, να μη μου έρθει κανένα ένταλμα σύλληψης»...
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ότι το πρώτο κομμάτι το έκοψε «για το λαϊκό κίνημα», παρότι μου λένε ότι δεν εμφανίστηκε κανένας για να το παραλάβει. Η πίτα ήταν μεγάλη και η κοπή συνεχιζόταν για αρκετή ώρα, χωρίς όμως κάποιος να κερδίζει το φλουρί (το οποίο ήταν ένα γούρι σε σχήμα ροδιού), ώσπου τέλειωσε και ακόμη δεν είχε βρεθεί ο τυχερός.
ΤΟΤΕ ο Τσίπρας αστειεύτηκε απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζωή, ανέβα πάνω. Ανάλαβε δράση για να βρεθεί ποιος έχει πάρει το φλουρί!». Ολοι γέλασαν και επειδή υποθέτω ότι δεν είχαν καμιά όρεξη να τους ανακρίνει η Ζωή, εκείνη τη στιγμή ο τυχερός ομολόγησε: ήταν η Ελένη Πορτάλιου από τον δημοτικό συνδυασμό «Ανοικτή Πόλη».

"Mικροπολιτικός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: