25.2.13

Προσπαθούμε να εξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις μας, λέει η Μπ.Βωβός...



Η διοίκηση της εταιρίας «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ρυθμίσει και να εξοφλήσει τις ... υποχρεώσεις της εταιρίας προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα, με αφορμή τη δεύτερη σύλληψη του προέδρου του ΔΣ που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας προς το Χρηματιστήριο αναφέρεται:

«Σεβόμενη πάντοτε τον νόμο και τις διαδικασίες που προβλέπει, η διοίκηση της εταιρίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να ρυθμίσει και να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.

Επιθυμούμε όμως να τονίσουμε ότι η γενεσιουργός αιτία των οικονομικών της προβλημάτων είναι η από τετραετίας αιφνίδια Η διοίκηση της εταιρίας «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ρυθμίσει και να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της εταιρίας προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα, με αφορμή τη δεύτερη σύλληψη του προέδρου του ΔΣ που έγινε την περασμένη Παρασκευή».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: