7.2.13

Αλλάζουν χέρια τα ΜΜΕ του Π. Κυριακίδη ...


Μπήκε με φόρα, αποχωρεί σταδιακά και “ησύχως”. Ο Πέτρος Κυριακίδης καταζητείται από τις Αρχές για την υπόθεση Λαυρεντιάδη και ταυτόχρονα αφήνει τα ... ΜΜΕ που, μια εποχή “πυρετωδώς” συγκέντρωνε μαζί με το συνέταιρό τους.


Στον Πήγασο, μετά την αύξηση κεφαλαίου η ΝΕΠ Εκδόσεις του Π. Κυριακίδη, μείωσε τη συμμετοχή της σε 6,69% ενώ ως πρότινος κατείχε το 13,38% της εταιρείας ΜΜΕ. Η μείωση αυτή της συμμετοχής έφερε αναπόφευκτα και άλλες αλλαγές, με την οικογένεια Μπόμπολα να αυξήσει το μερίδιο τη σε 88,87%Ο Φώτης Μπόμπολας διαθέτει πλέον άμεσα το 48,85% της Πήγασος, η αδελφή του, Μαρία το 34,4% και ο πατέρας του Γιώργος Μπόμπολας το 5,62%.

Το επόμενο μέσο που φαίνεται να αλλάζει χέρια είναι ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Sunny Channel, οποίος και έχει δικαίωμα ψηφιακής εκπομπές Ο σταθμός πλέον είναι υπό τον έλεγχο του Ηλία Κοπανίτσα, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το SBC και ακόμη πιο παλιά με το Tempo του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Προηγήθηκε η Espresso, η οποία πλέον εκδίδεται από το Γιάννη Φίλιππακης και ακολούθησε η μεταβίβαση του Sport TV, το οποίο μεταβιβάστηκε στο Διονύση Παναγιωτάκη και λειτουργεί ως Action 24. Μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι τι θα συμβεί με το Flash. Ο ραδιοφωνικός σταθμός παραμένει ακυβέρνητος, με τους εργαζόμενους να είναι απλήρωτοι, αλλά να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν, με απόφαση υπουργού και τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ, τη συχνότητα. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

media-industry.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: