15.2.13

Πούντιασαν οι "ασφαλισμένοι" στα... ιατρεία του ΙΚΑ...

Μία βλάβη στον καυστήρα θέρμανσης είχε ως αποτέλεσμα χθες να επικρατούν «πολικές θερμοκρασίες» στην πτέρυγα της Νομαρχιακής Μονάδας ΙΚΑ στο Βόλο. Αρκετές οι διαμαρτυρίες από ασφαλισμένους.
Το σύστημα θέρμανσης είχε τεθεί εκτός στο τμήμα του κτηρίου από την..
. πλευρά της οδού Παπαδιαμάντη που είναι η είσοδος της Νομαρχιακής Μονάδας του ΙΚΑ στο Βόλο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν ειδικά ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού στα ιατρεία και έπρεπε να εξεταστούν, ενώ η θερμοκρασία μέσα στα ιατρεία δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Την ίδια ώρα ωστόσο το υπόλοιπο κτήριο του ΙΚΑ, όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος , είχε κανονικά θέρμανση και σύμφωνα μάλιστα με ορισμένους γιατρούς και ασφαλισμένους σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση, παρά το γεγονός ότι ήταν ημέρα απεργιακής κινητοποίησης εξαιτίας των απολύσεων που έχουν γίνει στο ΙΚΑ επιτυχόντων διαγωνισμού της ΑΤΕ μέσω ΑΣΕΠ.

Όπως πληροφορήθηκε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες ασφαλισμένων και γιατρών, το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα θέρμανσης του κτηρίου στο τμήμα όπου στεγάζονται τα ιατρεία της Νομαρχιακής Μονάδας και ότι το θέμα αντιμετωπίστηκε προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα σήμερα στη λειτουργία των ιατρείων.

Όσο για τις διοικητικές υπηρεσίες, αυτό που υπογραμμίζεται από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ είναι ότι ειδικά στο διοικητικό τομέα το δίκτυο της θέρμανσης είναι ρυθμισμένο για να λειτουργεί μέχρι τις 10 το πρωί, προκειμένου ο χώρος να διατηρείται σε μία κανονική θερμοκρασία μέχρι και τη λήξη της βάρδιας των υπηρεσιών.
Ταχυδρόμος,

Δεν υπάρχουν σχόλια: