19.2.13

ΚΥΠΡΟΣ: Σε περίπτωση εκλογής Μαλά το ΑΚΕΛ απλά θα συμμετέχει στην κυβέρνηση...


Λευκωσία: Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού δήλωσε ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές και δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι από...
τη μία είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις συνεχείς αντιφάσεις και παλινδομήσεις στο Κυπριακό και από την άλλη ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος παραμένει συνεπής στις βασικές αρχές της λύσης.

Για την οικονομία ο κ. Κυπριανού είπε ότι ο λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος δέχεται άκριτα όσα προτείνει η Τρόικα και στον Σταύρο Μαλά, ο οποίος δεν θα αποδεχθεί ότι του σερβίρουν και ότι θα διαπραγματευθεί πρός όφελος του λαού.

Ο Άντρος Κυπριανού απέρριψε τη θέση ότι σε περίπτωση εκλογής του ο Σταύρος Μαλάς θα βρίσκεται υπό την ποδηγέτηση του ΑΚΕΛ. Ξεκαθαρίζουμε, είπε, ότι το ΑΚΕΛ θα έχει απλώς συμμετοχή στην κυβέρνηση όπως επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Στόχος μας, είπε, είναι η Κύπρος να αποκτήσει προοπτική και μέλλον. «Και αυτό το εγγυάται η υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά», κατέληξε ο Άντρος Κυπριανού...
philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: