14.2.13

Δείξτους τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ!...



Τίτλους, διακρίσεις, νίκες, μεγάλη ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο μέγεθος σε Ελλάδα και Ευρώπη και όπου και αν αγωνίζεται τα δίνει όλα για την νίκη.

Και φυσικά δεν πρόκειται να ... αγχωθεί απο καμία Λεβάντε. Ο Θρύλος φιλοξενείται απο τους Βαλενθιάνους (20:00-live olympiacos24.gr/ANT1) στο πρώτο ματς για την φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ και είναι πανέτοιμος για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Στο "Ciutat de Valencia" θα βρεθεί και ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ λαός του Ολυμπιακού, με τα καραβάνια να φθάνουν απο χθες, ενώ σήμερα (14/2) έφυγαν και οι τελευταίοι.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" είναι εξαιρετικό με τον Μίτσελ να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την Λεβάντε και έχει δώσει στους παίκτες του, όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το μεσημέρι, όπου ο Μίτσελ θα δείξει στους παίκτες, τις τελευταίες λεπτομέρειες, αναφορικά με την αντίπαλό τους, μέσα απο DVD με παιχνίδια της Λεβάντε.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Πίνο, Φουστέρ, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και ο Παπάζογλου, που δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει πάει στην Ισπανία με τους: Μέγιερι, Κάρολ, Βλάχο, Αμπντούν, Παπαδόπουλο, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Χολέβα, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβα, Βλαχοδήμο.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ!

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: