24.2.13

Η καριέρα πάνω απ' όλα ! Κι ο συνδικαλισμός; ...



iepiloges.blogspot.gr

Φαίνεται πως στην Αστυνομία δεν ισχύει η παροιμία ή παπάς-παπάς, ή ζευγάς - ζευγάς, αφού ο συνδικαλισμός γίνεται θυσία στον βωμό της καριέρας.

Ο...

βασικός μισθός των στρατηγών έχει φτάσει στα 1.300 ευρώ, αλλά συνδικαλιστές, που ταυτόχρονα κάνουν και μεγάλη καριέρα σε υψηλές θέσεις, περί άλλα τυρβάζουν...

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, απόστρατοι και εν ενεργεία, βρίσκονται σε απόγνωση, βλέποντας μισθούς και συντάξεις να μειώνονται συνεχώς.

Έφτασε ο βασικός μισθός των υποστρατήγων να είναι στα 1.320 ευρώ και οι συντάξεις τους στα 1.200!

Με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση εκφράζουν την πίκρα και την αγανάκτηση τους, τόσο για την αντιμετώπιση της Πολιτείας, όσο και για την στάση της συνδικαλιστικής τους ηγεσίας, που ουσιαστικά παίζει το ρόλο του παρατηρητή στην απόλυτη ισοπέδωση τους.

Οι απόστρατοι μιλούν για θεσμική εκτροπή , ενώ οι εν ενεργεία αξιωματικοί, ζητούν από τους συνδικαλιστές, να πάρουν θέση και να αγωνιστούν για τα προβλήματα τους.

Θέτουν μάλιστα και το ερώτημα, πως είναι δυνατόν να συνδυαστούν η καριέρα με τον συνδικαλισμό, δείχνοντας ουσιαστικά τον ταξίαρχο Γεωργαντζή, που είναι πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών και επικεφαλής της Οικονομικής Αστυνομίας.

Όποιος θέλει καριέρα την ακολουθεί, λένε χαρακτηριστικά, ενώ όποιοι υπηρετούν τον συνδικαλισμό , πρέπει να βρίσκονται μακριά από εξαρτήσεις.

Άδικο έχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: