22.2.13

Νίκος Αναστασιάδης: Την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα στη Κύπρο!...

Στις εκλογές της Κυριακής ο κάθε πολίτης αναλαμβάνει την ευθύνη για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την πατρίδα μας.
Οι επιλογές που έχουμε μπροστά μας είναι ξεκάθαρες.
Η μια επιλογή είναι της...
συνέχισης της πολιτικής που οδήγησε την Κύπρο στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Που...καταδίκασε 50,000 συμπολίτες μας στην ανεργία και οδήγησε χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην χρεοκοπία. Που αντί για ανάπτυξη και ευημερία υποχρεώνει χιλιάδες συμπολίτες μας να προσφεύγουν για τα προς τα ζην στα συσσίτια και τα κοινωτικά παντοπωλεία. Με χιλιάδες νοικοκυριά να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, αλλά και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μέσα από τις αποκοπές επιδομάτων να βιώνουν τη μιζέρια και την ταπείνωση.

Η άλλη επιλογή που έχουν οι συμπολίτες μας είναι να μπούμε σε μια νέα εποχή. Σε μια εποχή που μέσα από τη συλλογικότητα θα τη διακρίνει η αποφασιστικότητα να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε ένα σύγχρονο κράτος που θα νοιάζεται και θα υπηρετεί τους πολίτες και δεν θα αφαιμάσσει τα υστερήματα τους προκειμένου να αντιμετωπίσει τα δημόσια χρέη που οι λανθασμένες πολιτικές δημιούργησαν.

Ένα κράτος αποτελεσματικό που θα δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης ώστε η νέα γενιά να νοιώθει σιγουριά και ασφάλεια, αλλά και οι ευάλωτες ομάδες την προστασία ενός πραγματικά κοινωνικού κράτους.

Η Κύπρος δεν αντέχει άλλη μία πενταετία πολιτικής Χριστόφια από πολιτικούς που την υπηρέτησαν και την υπερασπίζονται. Πρέπει να βάλουμε τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια και να δώσουμε ξανά στην Κύπρο τη χαμένη διεθνή αξιοπιστία και το κύρος της στην Ευρώπη. Με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση να επαναφέρουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Αυτές είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία μας. Σας καλώ όλες και όλους να συμμετάσχετε με αίσθημα ευθύνης. Με τη ψήφο μας να φέρουμε τη νέα εποχή που ο τόπος μας τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: